Viktig sommer for Wilson

Den skotske midtstopperen Danny Wilson håper å bruke treningsleiren i Amerika til styrke sin posisjon i Liverpool foran neste sesong.

Han har liksom kommet under radaren Danny Wilson. Hentet fra Rangers i skotsk toppdivisjon har han ikke greid å etablere seg i troppen som starter eller sitter på benken hos Liverpool. Både Agger, Skrtel, Carragher og Coates er foran i køen, og en har også allsidige Martin Kelly. Det bidro til at 20-åringen forrige sesong tilbrakte en periode på utlån til Blackpool i Championship.

- Det føltes bra å komme dit å spille noen førstelagskamper. Det var definitivt en god erfaring, sier Wilsom til Liverpools hjemmeside om oppholdet hos Blackpool.

- Nå er det fint å være tilbake her. Det har vært noen gode og artige treningsøkter og jeg håper å få noe spilletid til å kunne vise meg fram. Det er det samme for meg som jeg tror det vil være for alle, at en presser seg og prøver å gjøre det en kan for å imponere den nye manageren.

- De neste ukene vil være veldig viktige for meg. Først og fremst for å komme meg i form, og så forhåpentligvis greie å bidra slik at jeg blir en del av managerens fremtidsplaner. Jeg har ikke snakket til ham om det ennå, jeg bare konsentrerer meg om å gjøre mitt beste.