Vil bli med i kampen om Carroll

Lite tydet på at Brendan Rodgers ville finne plass til Andy Carroll i sommer. Derfor ble han lånt ut. Nå snakkes det igjen om fremtiden til spissen. Alan Pardew tar ham gjerne imot.

Den storvokste angrepsspilleren nettet i ung alder 31 ganger i løpet av 80 ligakamper i Newcastle-trøya, og ble solgt til Merseyside for vanvittige £35m i fjorårets januarvindu. Der ble han raskt karakterisert som en skuffelse veid opp mot den enorme prislappen. Etter et drøyt år på Anfield, ble han imidlertid mer komfortabel og offensiv i spillestilen, og ting begynte å lysne for den langhårede geordien.

Men da fikk manager Kenny Dalglish sparken, og inn kom Brendan Rodgers. Spillestilen han hadde innført i Swansea, og som han var og er fortsatt er kjent for, virket ikke å være tilrettelagt nok for Carroll. Tross utsagnene fra Melwood om at han skulle få prøve seg i systemet før en eventuell overgang, ble han sendt på lån til London og West Ham i sluttsekundene av sommerens overgangsvindu.

Nå løsner Carrolls tidligere manager i Newcastle, Alan Pardew, litt på sekken med juleønsker, og innrømmer at han gjerne skulle hatt Carroll tilbake på St. James’ Park.

– Han er en Liverpool-spiller, men ikke ønsket av dem, så på et tidspunkt kommer han til å skifte beite på permanent basis.

– Jeg tror nok at vi kommer til å bli med i kampen om ham, sa Newcastle-manageren til BBC Sport.

Pardew legger til at Carrolls lagkamerat i West Ham, scouser og tidligere Newcastle-spiller Kevin Nolan, også har vidåpne dører i nordøst.

– «Big Andy» vil forhåpentligvis komme tilbake hit en dag, og jeg vil gjerne ta begge to i samme slengen. Det ville definitivt styrket troppen min.

– Men de økonomiske grensene har hindret meg i å gjøre det.

– Carroll var en briljant spiller for oss, og vi skylder ham mye (for å ha generert en massiv overgangssum).