Vil bli reservekeeper

Peter Gulacsi håper at treningene og kampene i Amerika kan gjøre ham til en sterk kandidat som vikar for Pepe Reina i Liverpools mål. Alexander Doni ikke med til statene av personlige årsaker.

- Det er godt å være tilbake med Liverpool og jeg ønsker å vise hva jeg kan overfor den nye manageren, sier Peter Gulacsi til Liverpool Echo. Ungareren er sammen med Brad Jones og junioren Danny Ward keeperne som de røde har med seg på treningsleiren i Nord-Amerika. Pepe Reina er på ferie etter EM, mens Echo skriver at Alexander Doni er blitt hjemme av personlige årsaker.

- Jeg synes jeg tjente mye på å være på utlån til Hull forrige sesong, fortsetter Gulacsi. – For en ung keeper er det viktig å få spilletid og jeg trivdes der.

- Nå håper jeg på å få muligheter i Liverpool. Med Pepe på ferie vil det være en stor sjanse for meg og Brad til å få noen minutter på banen. Slike oppvarmingskamper er viktige med tanke på å få vist sjefen hva du er i stand til. Jeg håper jeg kan gjøre nok til å bli reservekeeper.

- Sjefen forventer at keeperne er gode med føttene og det er et spill som passer meg. Treningen har forandret seg mye. Manageren bruker oss av og til som utespillere. Det tar tid, men vi begynner nå å venne oss til det. Det er ting jeg må bli bedre på, men jeg arbeider hardt hver dag for å rette på det.