Vil ikke kommentere spekulasjonene

Craig Bellamy har den siste tiden blitt linket både til Cardiff og QPR. Liverpool-angriperen ønsker ikke å kommentere disse spekulasjonene.

- Jeg har ikke sagt noe om fremtiden min, og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Jeg spiller for Liverpool og Wales, og skal representere Storbritannia i OL. Det er det hele, siteres Bellamy av Wales Online.

- Det jeg kan si er at jeg skal spille fotball så lenge jeg er skadefri og i stand til det, legger han til.

Bellamy er sammen med kaptein Ryan Giggs og Manchester City-forsvarer Micah Richards de tre overårige spillerne i den britiske OL-troppen.

- Det er en stor prestasjon å komme med i OL-troppen. Spesielt når du ser navnene på alle spillerne som var på listen over kandidater til å bli med i troppen. Det er utrolig å komme med som en av tre overårige spillere, uttaler waliseren.

- Det sier også litt om hva jeg har oppnådd i løpet av karrieren min. Jeg fyller 33 år i neste uke, men er fortsatt i god form og har beholdt hurtigheten. Det har jeg klart fordi jeg har jobbet veldig hardt etter alle skadene jeg har hatt.

- Jeg er veldig stolt over dette. Jeg er stolt over meg selv, og kvier meg ikke for å si det. Det har også noe med hvor jeg kommer fra, og hvor hardt jeg har måttet jobbe gjennom hele min karriere. Det har vært mange opp- og nedturer, men nå ser jeg meg tilbake for aller første gang og kan være ganske godt fornøyd med det jeg har oppnådd.