Vil kun ha fokus på kampen

Kenny Dalglish håper at alle kun vil ha fokus på kampen i morgen, og ignorere alt annet. Både spillerne og supporterne må oppføre seg.

Mye har allerede blitt skrevet om  at Patrice Evra i morgen vil returnere til Anfield, og om det allerede dårlige forholdet klubbene og supporterne i mellom. Mange fokuserer på hvilken velkomst Manchester United-kapteinen vil få, og tabloidene har trolig overskriftene allerede klare dersom han skulle bli møtt med pipekonsert. Kenny Dalglish håper at alle kun vil fokusere på kampen i morgen.

- Vi ønsker å konsentrere oss om å gå ut der og spille fotball. Alle har ansvar om å handle i samsvar med navnet på sin respektive klubb, og alle som rapporterer eller kommenterer kampen har ansvar om å sørge for at det ikke oppildner til trøbbel, sier Kenny Dalglish til pressen i dag.

- Men det er ikke bare supporterne som må oppføre seg. Vi har også et ansvar om å oppføre oss, og slik er det alltid. Jeg er sikker på at alle vil tenke at det som har skjedd har skjedd, uansett hvilke følelser en har rundt det, og holde det for seg selv og fokusere på kampen.