Vil se mer av Glesnes

Liverpool ønsker å se mer av 17-årige Jakob Glesnes som denne uken har trent med klubbens yngre spillere på The Academy i Kirkby.

17-årige Jakob Glesnes har denne uken vært i Liverpool og trent med klubbens yngre spillere. I utgangspuktet var det bare for å  føle på nivået, men Liverpool ble imponert. Merseysiderne ønsker å se mer av midtstoppertalentet. 
- Det har vært en fantastisk uke, og veldig lærerik. Jeg ble godt tatt imot med en gang, og følte det gikk ganske bra, forteller Jakob Glesnes til BA.

- Liverpool ønsker ikke å gi slipp på ham uten videre, og ønsket å se mer av ham. Men ingenting er ennå avtalt, forteller spillerens rådgiver Bent Arild Raknes.
 
Glesnes, som debuterte i 1. divisjon for Løv-Ham forrige sesong, fikk med seg en treningskamp for U18-laget under oppholdet på Merseyside.
- Men jeg fikk ikke vist meg så mye frem. Vi var ganske overlegne mot Wrexham, og vant 5-0.
 
Midtstopperen og FK Fyllingsdalen er uenige om kontraktsforholdet hans etter sammenslåingen av Løv-Ham og Fyllingen, men på mandag stiller Glesnes trolig på trening for 2. divisjonsklubben.

Raknes, som er ansatt i det bergenske agentfirmaet GoOn med Stig Lillejord i spissen, utelukker ikke at flere av deres spillere skal til Liverpool for å trene på klubbens akademi i tiden fremover.
- Vi har flere spennende spillere, og med den gode relasjonen firmaet og Stig har til klubben, kan det komme flere for å teste seg der borte, forteller Raknes.

Kilde: Ba.no.