Vil søke mer fremdrift

Brendan Rodgers berømmet ungguttene Adam Morgan og Raheem Sterling etter 1-1 mot Toronto, men understreker at det er mye å arbeide videre med. Daniel Agger er ikke skadet.

- Han er virkelig en fin gutt, som har tatt til seg alt vi har snakket om, forklarer manageren om Adam Morgan. Den 18-årige scouseren, som bl.a. scoret 13 mål på 20 juniorkamper forrige sesong, fikk overskriftene etter å ha utlignet i Canada.

- Han er teknisk god, han har et naturlig øye for å score mål. Hvis han ikke hadde dukket opp til rett øyeblikk ville det ikke ha blitt scoring siden forsvareren ville ha kommet tilbake og klarert.

- Han er en naturlig målscorer, men jeg er også fornøyd med hvor smart han er i sitt press. Han presser ballfører virkelig bra, noe som fremprovoserte feil hos motstanderen.

- Det var et stort øyeblikk for ham. Hans far fløy inn fra Liverpool på morgenen, og det å få komme hit å se den goalen vil ha vært spesielt for ham.

- Vi har fortsatt mye å gå på, understreker Brendan Rodgers etter 1-1 mot Toronto. - Det er veldig viktig at vi styrer kamper, at vi kontrollerer og dikterer. Du kunne i store deler av kampen se at vi presset Toronto tilbake.

- Det er bare det at fremdriften vil bli bedre etter hvert, da det å ha ballen i seg selv ikke er nok. Noen av bevegelsesmønstrene var veldig bra og det vil bli bedre.

- Jeg synes han gjorde det meget bra, svarer Rodgers på spørsmål om Raheem Sterling. 17-åringen la opp til målet og var en kandidat til banens beste.

- Raheem gir seg ikke og er ikke lett å ta fra ballen. Han viser stort mot når han har ballen. Den styrken han viste ved målet var imponerende, det var noe som overrasket meg for en så spinkel kar.

- Han var i en god posisjon til å vinne ballen, han gikk så på utsiden av forsvareren, skaffet seg rom og fikk avgårde et skudd, og som da unge Morgan puttet inn.

Rodgers kunne for øvrig avkrefte at det skulle være noe galt med Daniel Agger, som ikke var med i troppen til kampen mot Toronto.

- Han kom først med i troppen sist mandag og hadde sin første treningsøkt på tirsdag. Det var for tidlig for ham siden han har hatt fire uker med ferie. Jeg ønsket ikke å utsette ham for en slik situasjon da andre har vært tilbake i et par uker. Daniel vil være involvert mot Roma på onsdag.