Ville sprenge budsjettet for å hente Carroll

West Ham-formann David Sullivan forteller om avtalen London-klubben hadde med Liverpool om å hente Andy Carroll, men spilleren ønsket å bli værende hos de røde.

West Ham er blant klubbene som har vist interesse for Andy Carroll. Londonerne hadde kommet til enighet med Liverpool om å låne spilleren for hele kommende sesong, men avtalen ville blitt gjort permanent for £17M dersom West Ham ikke rykket ned fra Premier League etter 2012/13-sesongen.

- Jeg kan bare snakke om dette fordi det har blitt gjort kjent for allmennheten allerede, sier Sullivan til Daily Mirror.

- Min manager (Sam Allardyce) ønsket Andy Carroll, så vi støttet ham. Andy var den perfekte spilleren for ham og den spillestilen vi bruker. Vi spiller mange langballer, mange innlegg – ganske spennende fotball, ikke bare lemper, men med smarte innlegg – og Sam ønsket Jarvis til å bidra med innleggene fordi han er fantastisk til å slå innlegg.

- Vi hadde en avtale på plass med Liverpool om å låne spilleren, og den ville blitt til et kjøp automatisk dersom vi beholdt plassen.

- Ettersom han har samme agent som vår manager – en mann vi har gjort mange forretninger med – og han er en meget god venn med Kevin Nolan, vår kaptein, håpet vi at Andy ville ønske å komme hit.

- Det var en forferdelig dyr avtale med lånebeløpet og hans lønn. De var enorme, for store for en klubb som vår. Men ettersom manageren ønsket å hente ham, var vi beredt til å betale det.  Det var en en enorm overgangssum som ville ha sprengt budsjettet vårt i flere år.

- Men han ønsker egentlig å bli værende i Liverpool. Han mener at han vil komme tilbake på laget utifra sine prestasjoner som innbytter eller for reservene. Han mener manageren må sette ham tilbake inn på laget. Men det er feil å diskutere hva han tenker. Bare han vet det.

Også Newcastle er interessert i Carroll, men Sullivan tviler på at Carroll returnerer til St. James’ Park.

- Vi skulle betale hele lønna hans og et enormt lånebeløp. Newcastle vil ikke engang betale hele lønna hans. Det er hva vi har blitt ledet til å tro. Så Liverpool var ikke klar til å la ham gå til Newcastle. Men det kan endre seg. Hvem vet?