Villig til å spille back

Brendan Rodgers overrasket med å benytte Stewart Downing på venstrebacken mot Hearts. 28-åringen sier han trives i den rollen, og spiller gjerne der så lenge han kommer på laget.

Stewart Downing spilte samtlige minutter på venstrebacken mot Hearts i går. Han fikk også 30 minutter i samme posisjon i den første kampen i Edinburgh, men har også erfaring med å spille back fra sin tid i Middlesbrough.

- Det var en god test, noe manageren trolig ønsket for meg. Jeg trivdes med å være med opp og ned. Det var hardt arbeid, men det gikk bra, sier Downing ifølge Click Liverpool.

- Han har snakket med meg om planen. Jeg har sagt til ham at dersom han ønsker å bruke med på venstrebacken eller på vingen, så bryr jeg meg ikke så lenge jeg spiller og laget gjør det bra, og det er hovedsaken.

- Det handler om troppen. Dersom jeg er på venstre back på et tidspunkt eller ute på kanten, så er jeg fornøyd med det. Forhåpentligvis er jeg i søkelyset for søndag, men om det kommer til å skje, vet jeg ikke.

Andy Carroll har sluttet seg til West Ham på lån for resten av inneværende sesong.

- Det er skuffende, men det er opp til Andy hva han gjør med sin fremtid. Jeg ønsker ham alt det beste. Han er en god kar. Han har hatt det litt vanskelig, men jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra for dem. Han er en meget god spiller. Jeg tror det er en god signering for West Ham.

Liverpool avanserte til gruppespillet i Europa League.

- Vi er med for å vinne. Som manageren har sagt, dette er en turnering vi ønsker å vinne. Jeg tror dere kunne se det på laguttaket i kveld, sier Downing til liverpoolfc.com.

- Mange trodde de ikke kom til å få se de såkalte store spillerne, men det faktum at de gjorde det viser hva manageren tenker om denne turneringen.

- Vi la ned hardt arbeid, men ære til Hearts som kom hit og gjorde et forsøk. Vi sløste litt med sjansene, men takk og lov så scoret Luis et mål på et godt tidspunkt.

- Det er bra at vi er i gruppespillet, men vi skal nå fokusere på vår ligaform til søndag.