Ving åpner tursalget tirsdag

Terminlistene for sesongen 12/13 blir offentliggjort i dag. Vår samarbeidspartner Ving melder om at de planlegger å åpne salget av turer for LFCSCSB medlemmer fra i morgen kl 13.00.

I dag klokken 10.00 kommer terminlisten. Du vil kunne bestille pakker til alle de 19 hjemmekampene fra tirsdag, men de vil bli åpnet etter forskjellige tidsintervall. Nøyaktige tidsplan vil bli kommunisert her på www.liverpool.no på mandag.

Bestilling gjør du da enklest fra www.ving.no/liverpool

Du kan også ringe 23 15 58 50. Eller du kan sende email til [email protected]

Men email besvarelser kan det ta noe tid før du får svar på.    

Prisene stort sett uendret
Prisene blir stort sett uendret fra i fjor på hele 11 av de 19 hjemmekampene. På de andre 8 kampene er det veldig små prisøkninger (størrelsesorden en hundrelapp per person).

De billigste pakkene vil derfor som i fjor koste fra 1.995,- per person for 2 netter på Premier Inn med engelsk frokost og kampbillett.

Pakkene til Ving vil derfor som tidligere år være enten billigst eller blant de aller billigste i markedet når du sammenligner med andre aktører som selger på sammenlignbare turopplegg.

Turpakkene gjennom Ving kommer fra Thomas Cook Sport - den offisielle samarbeidspartneren til Liverpool FC. Når du bestiller en pakke hos Ving er du også med på å støtte Liverpool FC og LFCSCSB rent økonomisk. Det skjer ikke når du kjøper turer hos andre aktører i markedet.

Hvilke pakker tilbyr Ving?
Ving har tre forskjellige pakker. På http://www.ving.no/fotball/liverpool-pakkerkan du se hva som inngår i de forskjellige pakkene og finne ut hvilken som passer best for deg.

Medlemsturer
Dette er medlemsturer for medlemmene av Supporterklubben. Alle som reiser må derfor være medlemmer av LFCSCSB. Klikk her for medlemskapsinformasjon hvis du enda ikke er medlem.
 
Individuelle turer
Som alltid vil det være mange som ønsker og lage sin egen tur. Det vil også være billigst hvis man klarer å få tak i en billett fra billettkontoret selv. Supporterklubben gjør oppmerksom individuelle billetter kun er i salg fra Liverpool FC og advarer som alltid mot å kjøpe på svartebørsen.

For å kjøpe billetter på online-salget til LFC må du være «Member». Her kan du kjøpe Membership – huk av på «Norway» på Supporterklubb.
Gjør også oppmerksom på at det finnes Hospitality pakker tilgjengelig rett fra LFC.
Vi har forsøkt å lage en oppskrift for hvilke muligheter som gjelder ved kjøp av kun kampbillett her.
NB: Husk spesielt å legge merke til de to «hovedvinduene» billettene selges og at kamper kan flyttes.

LFCSCSB ønsker alle reisende til Mersyside en riktig god tur og håper dere får noen fine dager i verdens best by! Send oss gjerne bilder fra turen til Kopite eller Facebook – send dem da til [email protected]