Vokser av kritikken

Stewart Downing sier at kritikken har gjort han sterkere, og tror laget vil gjøre det bedre neste sesong.

Mye har blitt skrevet om Stewart Downing og hans manglende mål og målgivende i en ligasesong hvor Liverpool endte på åttendeplass. I dag pratet venstrevingen på Englands første pressekonferanse fra Polen, og sa at han trivdes på klubblaget i sin første sesong.

- Kritikk gjør deg sterkere. Du kommer alltid til å bli kritisert i en stor klubb som Liverpool, men det er en flott klubb å spille for. Jeg nøt min første sesong der, og er sikker på at vi vil være bedre neste år, sa Downing til pressen.

Til tross for den svake ligasesongen er Liverpool klubben som har flest spillere i den engelske landslagstroppen. Hele seks røde var med på flyet til Polen.

- Mye har blitt sagt om Liverpool og at vi ikke presterte, men vi rundspilte til tider lag på Anfield. Jeg kan huske en eller to svake kamper, men stort sett var vi uheldige. Vi manglet killerinstinktet. Manageren sa at det ikke var mye annet en kunne si, og det er trolig sant. Mange nye spillere kom inn, vi spilte i to cupfinaler og fikk med oss en medalje, så det var mye positivt å ta med seg også.