Werner vil støtte Rodgers i Carroll-avgjørelse

Andy Carrolls fremtid er ennå ikke avklart, men Tom Werner sier Brendan Rodgers vil finne den løsningen som er til det beste for klubben. Ber om fortsatt tålmodighet i stadionsaken.

Andy Carroll har blitt satt i forbindelse med et klubbskifte. Brendan Rodgers kan være villig til å la rekordkjøpet forlate Liverpool senere i sommer. Tom Werner vil uansett støtte managerens avgjørelse.
 - Det eneste jeg kan si, er at vi vil gjøre det som er best for klubben, sier Tom Werner til Sky Sports News.

- I øyeblikket er Andy i spillerstallen. Han var et viktig medlem av Englands lag, han besitter mye talent, og så får vi se hva som skjer.

- Det er Brendan som er sjefen her. Forhåpentligvis vil det spørsmålet snart bli besvart, men i øyeblikket er Andy på laget. Vi ser frem til hans bidrag.

Fenway Sports Group viser Brendan Rodgers stor tillit etter at de skilte lag med Kenny Dalglish etter sesongslutt.
- Jeg tror ingen var fornøyd med prestasjonene på banen i fjor, og det sier jeg med all respekt for Kenny, som jeg synes er et ikon i Liverpool og alltid vil bli verdsatt for den stabiliteten han brakte til klubben.

- Brendan tilfører en veldig gjennomtenkt, moderne, offensiv filosofi. Jeg tror supporterne vil bli meget fornøyd med angrepsfilosofien han tilfører Liverpool. Forhåpentligvis får vi se en forbedring.

Tom Werner avslører at Liverpool skal ha møte i stadionsaken senere i dag, men fortsatt ber han supporterne om tålmodighet.
- Det skal være en samtale om temaet senere i dag. Vi skal prøve å ta oss fremover. Men inntil vi er sikre på løsningen, kommer vi ikke med en kunngjøring. Folk har blitt skuffet tidligere.

- Det er ingen som ønsker å legge dette spørsmålet mer bak seg enn oss, men inntil vi er klar med en løsning og hvordan det kommer til å utfolde seg, ber vi om litt tålmodighet.