West Ham med selvtillit

Liverpool har reist til østkanten av London for å møte et hjemmelag som sist beseiret Chelsea på eget gress. Vingen Matt Jarvis sier West Ham er fulle av selvtillit foran kampen i ettermiddag.

Liverpool vil passere West Ham dersom de vinner bortekampen i dag, men østkantfolket har hatt en bra sesong så langt og vant siste ligakamp 3-1 mot Chelsea foran egne fans.

- Resultatet i helgen var stort for oss, erkjenner Matt Jarvis til West Hams hjemmeside. – Vi arbeidet sammen som et lag og jeg synes vi fortjente å vinne mot Chelsea.

- Jeg synes hele laget var glimrende. Carlton (Cole) fikk sitt første mål denne sesongen og jeg synes han fikk vist hva han er i stand til.

- Kampene kommer tett nå, hvor vi har møtt Tottenham, Manchester United og Chelseas forrige uke, og hvor vi nå skal spille mot Liverpool. Vi har arbeidet hardt denne uka for å forberede oss til Liverpool og forhåpentligvis kan vi igjen gjøre en god kamp.

West Ham melder om utsolgt stadion til oppgjøret som har avspark kl 17.00.

- Jeg tror det vil være farlig å tenke på noen annen måte, svarer Jarvis på spørsmålet om han tror Liverpool greier å håndtere at toppscorer Luis Suarez er suspendert. – Vi vet hvor god Suarez er og at han kan avgjøre kamper, men Liverpool har mange gode spillere. – Vi spiller imidlertid hjemme, vi har tusenvis av fans i ryggen, og vi har til hensikt å ta med oss den selvtilliten som de siste kampene har gitt oss.

Hos West Ham vil George McCartney og Yossi Benayoun være tilgjengelig igjen etter skade, mens Ricardo vaz Te, Jack Collison og Alou Diarra er uaktuelle. Det er som kjent også utlånte Andy Carroll.