Whelan advarer Martinez igjen

Wigan-eier Dave Whelan advarer nok en gang Roberto Martinez mot å ta managerjobben i Liverpool. Denne gangen er argumentet at han ikke vil få myndighet over spillerkjøp på Anfield.

- Jeg har fått informasjon om at den nye Liverpool-manageren ikke vil få det hele og fulle ansvaret over det sportslige. Det vil være en annen som kjøper spillerne, og disse kjøpene behøver ikke nødvendigvis være managerens valg, uttaler Whelan til ESPN.

- Mitt råd til Roberto er at han må tenke veldig nøye gjennom dette. Liverpool er en stor klubb, og jeg håper de fortsetter å være en av de store klubbene. Men jeg må innrømme at det jeg hører om den nye organisasjonsmodellen i Liverpool bryter kraftig med normen selv for klubber med en fotballdirektør.

Whelan kritiserer også Liverpools eiere for å ville intervjue for mange kandidater til managerjobben.

- Jeg forstår det slik at Liverpool jobber seg frem mot en liste på seks managere som eierne ønsker å intervjue alle som en. Jeg er meget overrasket over at de tror de kan gjøre dette. Det høres ut som en veldig amerikansk måte å håndtere slike saker innen sport på, men jeg lurer på hva disse seks managerne vil tenke om dette.

- Jeg snakket med min manager så sent som i går. Han er på en ukes ferie i mitt hus på Barbados. Været er flott. Ingenting vil skje før han kommer tilbake, noe han ikke gjør før tirsdag. Så rapporter om at han flyr til Boston for samtaler i dag medfører ikke riktighet.

- Faktum er at han slappet av på en solseng sist jeg snakket med ham, i går. Han har lagt en slitsom sesong bak seg, og trenger hvile.

- Han har ikke sagt noe til meg om hva hvilke planer han har, men jeg har bedt ham tenke seg godt om. Selvsagt har jeg det. Jeg har sagt til ham at det ikke føles riktig det som skjer i Liverpool, men det er opp til ham å gjøre seg opp sin egen mening om det.