Wigan uten Rodallega?

Wigan-manager Roberto Martinez bekrefter at han trolig må klare seg uten toppscorer Hugo Rodallega på Anfield i morgen. Forsvarer Antolin Alcaraz tror likevel det skal være mulig å komme på talefot med Liverpool.

Hugo Rodallega pådro seg en kneskade i Wigans kamp mot Norwich på Carrow Road for to uker siden, og ser ikke ut til å bli skadefri i tide til å spille morgendagens kamp.

- Hugo har jobbet ekstremt hardt for å bli tilgjengelig til denne kampen, men det ser ut til at den kommer for tidlig for ham, innrømmer manager Martinez til Wigans offisielle nettsted.

Martinez må også klare seg uten midtbanespiller David Jones og reservekeeper Mike Pollitt på grunn av skader.

- Rehabiliteringen til David Jones går bra, og han er nå i sluttfasen av den. Mike Pollitt er også nær ved å bli helt skadefri igjen, sier Wigan-manageren.

- Alle andre er skadefrie, og mye tyder på at vi vil ha en sterkere og bedre tropp nå i de siste kampene av sesongen.

Liverpool skal spille sin tredje kamp på seks dager, noe Martinez håper å dra nytte av.

- Liverpool har spilt mange kamper den siste tiden, men de spilte veldig bra i sin siste hjemmekamp mot Stoke i FA-cupen og er inne i en bra stim akkurat nå, om vi ser bort fra resultatet deres onsdag kveld.

- Vi vet de er et lag som kan skape problemer for oss i flere ulike situasjoner. De kan spille direkte ved å benytte Andy Carroll, eller være tålmodige i angrepsoppbyggingen med den kvaliteten de har på midtbanen. De har også individuelle spillere som er i god form for øyeblikket, som Steven Gerrard og Stewart Downing. Så de har et sterkt lag.

- Vi vet vi må spille opp mot vårt beste. Anfield er en av de spesielle banene i europeisk fotball, og vi har muligheten til å reise dit uten press på oss og gjøre alt vi kan for å få et positivt resultat. Klarer vi å spille like godt som vi har gjort den siste tiden, vil vi kunne matche Liverpool. Da vil det handle om hvem som er best til å ta vare på sjansene sine, avslutter Martinez.

Wigan-forsvarer Antolin Alcaraz mener at han og hans lagkamerater har intet å frykte når de reiser til Anfield i morgen.

- Vi har alle tro på at vi kan reise til Anfield og ta tre poeng i helgen, for vi har spilt meget bra i det siste, uttaler mannen fra Paraguay.

- Alle kjenner kvalitetene Liverpool har i sin tropp og vet hvor vanskelig det er å besøke Anfield og få spille sitt eget spill. Men jeg foretrekker at vi konsentrerer oss om oss selv, og hvordan vi skal prestere når kampen starter. Dersom vi spiller opp mot vårt beste vet vi at vi kan slå hvem som helst. Vi går til hver kamp nå som om det er en cupfinale, og begynner med Liverpool, sier 29-åringen.