Wisdom kvitt skaden

Andre Wisdom er blitt kvitt skulderskaden han pådro seg mot Stoke. Skaden til Fabio Borini betyr at både Samed Yesil og Adam Morgan er aktuelle for kamptroppen mot Reading i morgen.

Luis Suarez er den eneste rutinerte spissen som Brendan Rodgers har tilgjengelig til morgendagens kamp. Suarez var tilbake på Melwood sent i går kveld sammen med landsmannen Sebastian Coates, etter en lang reise hjem til Merseyside fra Uruguays VM-kvalifiseringskamp i den tynne luften i Bolivia. Spissen vil bli kastet rett inn på laget i morgen, trass i den lange reisen og kort restitusjonstid.

Liverpool Echo forventer at Raheem Sterling og Suso vil utgjøre angrepsrekka sammen med Suarez i morgendagens kamp. Lokalavisen melder ellers at Andre Wisdom trolig fortsetter på høyrebacken, etter at skulderen han skadet i sluttminuttene mot Stoke har blitt bra igjen. Echo tror videre at Samed Yesil vil bli tatt med i troppen. Et alternativ er Adam Morgan.

- De unge spillerne har gjort det eksepsjonelt bra for oss. Jeg studerer og vurderer de unge spillerne, og når en spiller har det talentet og den personligheten som kreves, og jeg føler at de kan håndtere det, vil jeg sette dem inn på laget. Men du må være forsiktig så du ikke ødelegger unge spillere. De spillerne jeg har satt inn på laget har klart seg bra i en alder av 17, 18 og 19 år. Men klarer de dette hele sesongen? Unge Yesil har kommet inn. Han venner seg til livet i England, og snakker ikke engang språket ennå. Han trener med toppspillere, og har virkelig vist seg frem i enkelte kamper, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i går.

- Vi er i en veldig vanskelig situasjon, men slik er det. Jeg får sjansen til å vurdere de unge spillere og vil benytte dem dersom jeg føler at de kan bidra. Dette er en knallhard liga, og min oppgave er å ta vare på talentene, ikke ødelegge dem, erkjenner Liverpool-manageren.

- I en klubb som dette må du unnvære 20 spillere når det spilles landskamper. I dag vil vi endelig ha alle samlet igjen, men vi vil ikke kjøre en full treningsøkt fordi dette bare er andre dag i restitusjonen etter landskampene. Sett bort fra Fabio Borini og Pepe Reina er alle kommet tilbake skadefrie, og restitusjonen går bra. Stemningen i troppen er meget god, og vi ser frem til å spille kamp igjen.