Wisdom ute med skade

Andre Wisdom har reist tilbake til Liverpool etter at et problem med skulderen ikke har bedret seg. Manager Stuart Pearce imponert over Raheem Sterling på trening med England U21.

19-årige Wisdom falt forkjært etter en knallhard duell ute ved sidelinjen mot slutten av kampen mot Stoke, men fullførte 90 minutter. Stuart Pearce bekrefter imidlertid at unggutten har problemer med skulderen og at han nå har forlatt den engelske U21 troppen

- Andre landet på skulderen da han spilte for sin klubb og det er noe som ikke har blitt bedre. Vi hadde ham ute på treningsfeltet på onsdag men følte at det ville ikke gi seg slik at han har reist tilbake til Liverpool.

En annen som er med England U21 er Raheem Sterling, hvor en har fått se glimt av unggutten på trening. Trener Stuart Pearce bekrefter at Liverpools nyeste komet har imponert.

- Raheem har vært utmerket, forklarer Pearce til thefa.com. – Han har brakt klubbformen til U21 og ser veldig bra ut.

- Han ble gitt mulighet til å være med seniorlandslaget sist måned, og nå får han muligheten til å kjempe om en plass på U21.

- Han har tilpasset seg veldig bra og han har tatt med seg den selvtilliten som er gitt ham av Brendan (Rodgers). Han har halen i været og er en håndfull for forsvarspillerne.