Yesil inn på laget

Mike Marsh antyder at Samed Yesil vil starte mot Swansea. Førstelagstreneren tror laget vil bli noe mer rutinert enn i forrige runde mot WBA, og at det er mulig å vinne ligacupen også denne sesongen.

Laget som ryktes å starte på Anfield i kveld er: Jones; Henderson, Carragher, Coates, Robinson; Allen, Shelvey, Cole; Assaidi, Yesil, Downing.

Uten å slippe katten helt ut av sekken, innrømmer førstelagstrener Mike Marsh til Liveroolfc.com at det ligger at til at Samed Yesil vil spille på topp. Jerome Sinclair, tidenes yngste i helrødt, vil ikke være aktuell.

- Jeg tror ikke laget vil bli like ungt som det var mot West Brom, forklarer Marsh. – Vi vil ha utskiftninger på laget, men ikke med like mange unge spillere.

- Jerome har vært avgårde med England og hatt et travelt program, slik at jeg tror det heller blir sjansen for en eller to andre til å få spille.

- Det gjelder muligens Samed. Han har gjort det virkelig bra på trening og kan få sjansen fra start.

- Sjefen vil vite mer om Swansea enn jeg gjør, men de er et lag som liker å spille fotball. Manageren kjenner dem godt, naturlig nok, slik at vi vil være godt forberedt.

- Uansett hvilken turnering vi er med i så ønsker vi å komme så langt som mulig. Vi går til kampen med forventninger om å vinne, og at vi igjen kan vinne denne cupen.