- Allen vil ikke gjemme seg

Sviktende form betyr at Joe Allen nå er ute av midtbanen til Liverpool, men landslagstrener Chris Coleman er sikker på at waliseren har karakterstyrke til å komme tilbake.

Lucas, Gerrard og Henderson har vært midtbanevalgene til Brendan Rodgers i de to siste ligakampene mot Norwich og Arsenal, og forventes å være det også til dagens møte mot tabelltoer Manchester City.

Det betyr i så fall ny benkplass til Joe Allen, som har vært det dyreste kjøpet til manageren så langt etter overgangen på £15M fra Swansea. Manageren for Wales, Chris Coleman, er imidlertid overbevist om at pasningsspilleren snart er tilbake.

- Joe er en herlig liten spiller når han får gjøre hva han kan – å holde på ballen og skaffe rytme i spillet, forklarer Coleman til Sunday Express.

- Han er ingen Steven Gerrard som vil slå en avgjørende pasning på 50 eller 60 meter eller score mål. Han vil sende pasninger gjennom motstanderens lagdeler og få dem ut av posisjoner. Det er hans styrke.

- Han spiller for Liverpool nå og den trøya er tyngre. De er vant til å vinne trofeer, slik at dersom de ikke vinner kamper vil kritikken komme. Han har imidlertid beina plantet på jorden og er sterkt mentalt. Han vil ikke gjemme seg.