- Alt avhenger av neste kamp

Jamie Carragher sier at det vil vise seg om ett poeng mot Arsenal var et godt resultat etter søndagens kamp mot Manchester City.

35-åringen startet sin andre ligakamp på rad, når Liverpool gjestet Emirates i går kveld. Etter 2-2 mot Arsenal har scouseren en filosofisk betraktning omkring det ene poenget.

- Det er vanskelig å si hvor godt dette var. Før kampen ville du ha tatt uavgjort. Etter en times spill ville vi ha vært skuffet, reflekterte Carra i et intervju med Sky Sports.

- Jeg har alltid ment at om et uavgjort resultat er godt eller ei avhenger av neste kamp. Vinner vi neste kamp, vil dette ha vært fire gode poeng. Taper vi, er det bare ett poeng av seks mulige. Vi må få med oss poeng mot City, slår han fast.

- Vår plan var å utnytte feilene som Arsenal gjorde. Jeg er sikker på at de hadde tilsvarende plan. Du ønsker alltid å sette lag under press. Vår plan var å komme til Emirates og forsøke å gjøre det vanskelig for dem, ved ta dem på kontringer. Det fungerte bra den første timen. Arsenal skal ha honnør for at de satte oss under et sterkt press som vi ikke klarte å stå i mot.

Carragher har rundet 35 år, men insisterer på at han slett ikke er for gammel til å spille fast for Liverpool i Premier League.

- Vi har har en stor tropp, og vi ønsker alle å spille. Jeg har vært tålmodig, og heldigvis har manageren satt meg inn. Forhåpentligvis klarer jeg å holde på plassen min nå. Dersom ikke, får jeg bare prøve å spille meg inn igjen en gang til.