- Ambisjonene er store

Simon Mignolet merker at ambisjonene er mye høyere i Liverpool enn de var i Sunderland.

- Det er store ambisjoner rundt denne klubben. Det merket jeg fra samtalene jeg har hatt med keepertreneren og manageren. Jeg merket at de er veldig ambisiøse, og ønsker fremgang. De ønsker å vinne trofeer og bli blant de fire beste, uttalte Mignolet på en pressekonferanse i dag.

- Under de første treningsøktene la jeg merke til at alle er veldig sultne og ambisiøse, og ønsker å komme i gang. Alle ønsker å bli bedre, og vil stå på for å bli blant de fire beste i ligaen, la keeperen til.

- Vi spiller vår første kamp på lørdag, og deretter legger vi ut på turné. Da vil jeg finne ut hvor stort steg fremover dette er for meg. For øyeblikket er det kun snakk om trening, og jeg må bli vant med spillerne her og måten de spiller på. Så snart vi kommer i gang med kamper vil jeg vite hvordan dette blir.

- For meg er dette et stort steg fremover, og jeg er godt fornøyd etter å ha trent med laget i to uker nå. Jeg snakket med manageren, og han fortalte meg at dette blir et stort steg fremover for meg.

- Jeg vil gjøre mitt beste for å få spille hver uke. Jeg er ikke her for å sitte på benken og hvile meg. Jeg er kommet hit for å få fremgang, og spille kamper. Det eneste jeg kan gjøre er å trene hardt, og vise manageren at jeg er klar for utfordringen. Når jeg får sjansen i kamper må jeg være klar til å ta vare på den.

- Dette er en utfordring som du bare kan bli bedre og sterkere av. Jeg må bare gjøre mitt beste, og trene så godt som jeg kan, og så forsøke å vise hva jeg er verdt i kampene jeg får spille. Jeg konsentrerer meg om meg selv, og å komme i form etter sommerferien. Jeg hadde bare tre uker med ferie etter at sesongen var over med Belgia. Jeg var fortsatt i god form da jeg kom hit, og nå kan jeg bare trene hardt og gjøre mitt beste på trening og i kampene som kommer.

- Det er konkurranse om plassene i alle klubber. Jeg hadde konkurranse om plassen min da jeg spilte for mitt lokale lag i Belgia, og jeg hadde stor konkurranse fra Craig Gordon, Keiren Westwood og andre internasjonale keepere i Sunderland, og jeg har sterk konkurranse om keeperplassen i det belgiske landslaget. Slik sett blir ikke dette noen ny opplevelse.

- Overalt er det konkurranse, og spesielt når du går til en større klubb. Du må alltid kjempe om plassene på laget, ikke minst når du er keeper ettersom bare en kan spille.