- Andre resultater var en drivkraft

Brendan Rodgers mener det er et kjennetegn på et godt lag når du kan gå ut og vinne etter at de nærmeste rivalene har feilet.

Manchester City og Manchester United tapte på lørdag, mens Chelsea og Tottenham spilte 1-1. Liverpool ville med seier mot Sunderland passere flere av rivalene og gå opp på 2.plass i Premier League. Scoringer av Daniel Sturridge og Luis Suarez (2) sørget da også for en 3-1-seier på Stadium of Light.

- Vi påpekte det tidligere, og det var en drivkraft før kampen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Du må dra nytte av slike situasjoner når rivalene feiler. Det er et kjennetegn på et godt lag når du kan gå ut, prestere bra og vinne.

- Det var det vi gjorde. Vi reiste dit og vant 3-1. Sunderland la ned en stor innsats i kampen, men vår kvalitet skinte igjennom til slutt. Det ble tre verdifulle poeng for oss.

- Det var et godt resultat for oss etter en meget vanskelig kamp på Old Trafford. Fysisk ville det bli en krevende kamp for oss.

- Resultatet og deler av forestillingen var meget tilfredsstillende. Vi forsvarte oss meget bra, var en trussel på kontringer en rekke ganger.

- Vi kan bli bedre til å vinne ballen tilbake, den første pasningen og holde på ballen i lengre perioder. Det er en side ved spillet vi må forbedre.

- Men vi virket hele tiden å være en trussel fremover. Det første målet var viktig, men jeg synes vi fortsatte å være en reell trussel. Jeg synes samspillet var utmerket.

Sturridge scoret sitt syvende mål for sesongen mot Sunderland, mens Luis Suarez fant veien til nettmaskene to ganger i sin første ligakamp etter ti kampers karantene.

- Begge spillerne er naturlige målscorere. De ønsker å være i feltet og score mål. Det er flott å se at de har en slik forståelse seg i mellom så tidlig. De begge ser etter hverandre i feltet når den andre ikke kan score.

- Det er kjennetegn på to toppspillere. Daniels hurtighet og kraft tar ham inn i posisjoner, og hans pasning med utsiden av foten ved målet var en flott pasning, og Luis’ avslutning.

- Tilsvarende på kontring ved den tredje scoringen. Luis legger en vidunderlig pasning til Dan, som drar av forsvareren og sender ballen inn. Luis’ avslutning så enklere ut enn den var.

- De var en reell trussel. Jeg tror de kommer til å være det gjennom hele sesongen.