- Anfield skremmer oss ikke

Steve Clarke hos West Bromwich sier at hans lag møter de beste lagene i ligaen på bortebane med den hensikt at en skal prøve å vinne kampen.

Clarke er godt kjent på Anfield etter å ha vært assistenten til Kenny Dalglish, og leder nå et West Brom som har fått noe av et rykte på seg for å være et bananskall for topplagene i Premier League. Det gjaldt ikke minst forrige sesong da Liverpool ble slått både hjemme og borte.

- Det vil bli vanskelig mot et Liverpool som er et annerledes lag fra forrige sesong og som har startet bra i høst, forklarer Clarke til West Bromwich’ hjemmeside. – Våre kamper mot dem forrige sesong er gode minner, men vil ikke ha noen betydning for hva som vil skje denne sesongen.

- Vi vil reise til Anfield med selvtillit, etter at vi er fem kamper ubeseiret inkludert en borteseier mot Manchester United.

- De store banene skremmer oss ikke og vi reiser til de stedene med hensikt om å vinne kampen. Det er den innstillingen du må ha til disse kampene. Du må vite at du er god nok til å komme til Anfield og gi dem en kamp. Hvis du går dit med et mindreverdighetskompleks, da er du slått på forhånd.

- Liverpool har noen kvalitetsspillere og Daniel Sturridge og Luis Suarez fortjener all den rosen de kan få. Når det er sagt, jeg tror ikke Jonas Olsson og Gareth McAuley vil miste noe nattesøvn med tanken på at de skal møte dem. Våre spillere ser fram til utfordringen det er å møte slike spillere.