- Aspas tilfører oss noe annet

Brendan Rodgers mener Iago Aspas tilfører laget et annet element, og tror vi får se spanjolen score mål fra ulike posisjoner denne sesongen.

- Det som var viktig for oss i år var å hente inn spillere med den vinnermentaliteten og fighting spiriten. Man kan se det i ham hver dag og i alle kampene. Han er beredt til å kjempe, løpe og jobbe for laget, sier Brendan Rodgers om Aspas til Liverpoolfc.com.

- Det kan virkelig hjelpe oss til å komme dit vi ønsker å være. Så legg det til hans kvaliteter. Han har øye for mål fra enhver posisjon han spiller. Han er ganske fleksibel å spille ved siden av i angrep. Men han vil være en scoringstrussel uansett hvor han spiller. Det var et av målene i år – å hente inn spillere som kunne tilføre oss scoringer.

- Jeg kan se at han liker å være her. Han har allerede begynt å ta til seg språket. Han går fint sammen med sine lagkamerater, og dere kan se i og rundt straffefeltet at han er spennende. Han har en flott touch, han kan skape noe ut av ingenting, og det liker jeg. Spillere som kan gjøre noe som er litt annerledes. Totalt sett har han og de andre spillerne vært meget gode.