- Besøket i Australia blir spesielt

Brad Jones tror Liverpools besøk i Australia til sommeren vil bli en spesiell begivenhet for alle involverte.

Liverpool skal møte Melbourne Victory i treningskamp på Melbourne Cricket Ground 24 .juli. Brad Jones, født i Perth, ser virkelig frem til kampen i hjemlandet.

 - Jeg tror det kommer til å bli meget stort. Det er en stund siden Australia har hatt et stort engelsk lag på besøk, sier Brad Jones til Liverpoolfc.com.

- Jeg kan huske fra barndommen at lag som Nottingham Forest var der. Det var fantastisk. Det vil definitivt bli spesielt å få Liverpool dit. Jeg er sikker på at det australske publikum vil like det.

- Det faktum at det finnes så mange briter der, og ikke minst alle scousere som er der, vil gjøre det til en flott begivenhet. Jeg er sikker på at vi kan forvente mange tilskuere.

Som australier vil kampen være av ekstra betydning for Brad Jones.
- Jeg ser virkelig frem til den. Jeg hørte et rykte for noen måneder siden at det var en mulighet for at vi skulle dit, og jeg har forsøkt hver dag å sørge for at det skulle skje. Jeg var inne og fortalte alle hvor bra det ville bli!

- Det vil selvsagt bli bra å reise dit, men også få en slik kamp. Å ha min familie der vil bli noe spesielt.

Jones vokste opp som Liverpool-fan i Australia, og sisteskansen er klar over hvilken stor støtte laget vil få i hjemlandet.

- Det er ikke bare i Australia Liverpool har stor støtte – det er overalt. Men det er mange utvandrere som har reist til Australia, og det kan jeg gå god for med familien min. Det finnes en stor tilhengerskare, og spesielt for Liverpool. Det var en tid da mange scousere flyttet dit eller reiste over på ordningen «Ten Pound Poms».

- Da jeg var ung, var jeg ikke denne eneste som løp rundt i en Liverpool-trøye. Det er sikkert.

Melbourne Cricket Ground har en tilskuerkapasitet på nesten 100000. Det er en av de mest ikoniske stadionanleggene i verdensidretten.

- Jeg har spilt der for Australia, og det var spesielt. Stadionet er fantastisk, det er meget stort, og jeg tror spillerne kommer til å like å spille der. Det er det største stadionet i Australia. Jeg tror ikke det vil bli langt fra fullt, så det kommer sikkert til å bli god stemning og noe spillerne kommer til å huske.

- Vi har hatt noen gode turer de seneste par årene, men jeg er sikker på at denne definitivt vil bli husket.