- Beste keeperprestasjonen jeg har sett

Liverpool-manager Brendan Rodgers sier at Reading-keeper Alex McCarthy leverte den beste keeperprestasjonen han noensinne har sett i lørdagens målløse kamp på Madejski Stadium.

- Reading hadde en keeper som leverte den beste keeperprestasjonen alle inne på stadion trolig har sett i sitt liv, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg satt i garderoben med staben etter kampen, og vi kan i alle fall ikke huske å ha overvært en kamp hvor keeperen har prestert på et slikt nivå tidligere. For meg gjelder det både som manager, trener eller bare som tilskuer.

- Vanligvis har du målvakter som gjør en eller to redninger som utgjør en forskjell, men denne unge karen gjorde et utrolig antall redninger. Og når han først ble overlistet, ble forsøket reddet på streken av en medspiller. Du må bare ta av deg hatten for prestasjonen. Det er ikke noe annet du kan gjøre. Han hadde ikke spilt på fem måneder heller, så man kan bare undre seg på hvordan han vil prestere når han har fått spille fast en stund.

Liverpool hadde hele 26 avslutninger, og 15 av disse var mellom stengene, uten at de klarte å finne veien til nettmaskene. Det fører til at Anfield-klubben fortsatt ligger på sjuendeplass på tabellen, men er nå et godt stykke bak topp seks med bare fem kamper igjen å spille. Derfor ser Rodgers allerede nå frem mot neste sesong.

- Vi vil være i en mye, mye bedre posisjon ved starten av neste sesong. Jeg tror alle kan se hvordan vi har forbedret oss i løpet av denne sesongen. Vi nærmer oss trolig den troppen vi bør ha. Vi har noen toppspillere, men vi trenger kvalitet gjennom hele laget. For å ta steget opp må vi ha litt ekstra kvalitet. Dette har hele tiden vært en prosess. Vi vil se på dette i sommer. Alle klubber henter inn spillere, og for oss handler det om å sørge for å hente inn den kvaliteten vi trenger for å hjelpe gruppen.

- Jeg tror spillerne er fornøyd med hvordan de har jobbet denne sesongen, dersom du spør dem. Det er ikke så mange kampene hvor vi ikke har spilt bra. Jeg kan rekne dem på en hånd.

- Spillemessig har mange av kampene vært veldig gode. Laget hadde problemer med å score forrige sesong. Det har ikke vært tilfelle denne sesongen. Vi er et av de lagene som har gjort flest mål ligaen, noe som viser at vi har kreativitet i laget. Balansen defensivt er i ferd med å bli bedre. Dersom vi klarer å hente inn litt ekstra kvalitet i sommer, kan vi løfte oss ytterligere.

- Hva kan jeg si til spillerne etter helgens kamp? Vi hadde 26 skudd. 15 på mål. Gode sjanser. Vi forsvarte oss ganske bra på kontringer, og førte mesteparten av kampen. Du må bare gi honnør til Reading.