- Beste spilleren jeg har spilt sammen med

Charlie Adam synes at Steven Gerrard er den beste spilleren han har spilt sammen med. De to tidligere lagkameratene møtes til dyst når England tar i mot Skottland på Wembley i morgen kveld.

Stoke-spilleren Charlie Adam tilbrakte et år sammen med Steven Gerrard i Liverpool.
- På og utenfor banen er han en av de ordentlige gentlemennene i fotball, uttaler Charlie Adam om Steven Gerrard ifølge Liverpoolfc.com.

- Jeg var heldig nok til å dele garderobe med ham og se ham på nært hold. Det var en ære å spille ved siden av ham.

- Han er den beste jeg har spilt ved siden av, og det er det overhodet ingen tvil om. Han er trolig en av de beste spillerne i Premier League de seneste ti årene.

- Det var fullsatt på hans testimonialkamp, og alle i Liverpool forguder ham. Det viktigste er at han er en hyggelig fyr.

Etter at Adam ble hentet fra Blackpool sommeren 2011, fikk han 37 kamper for Liverpool før han ble solgt videre til Stoke i august i fjor.

- Typer som Gerrard er spillerne du ønsker å imponere ettersom de er ikoniske spillere i klubben. Du får ikke spille så mange år i Liverpool som det han har gjort dersom du ikke er en god spiller.

- Han er en flott fyr. Det vil bli en utfordring for meg å spille mot en slik spiller. Jeg har gjort det én eller to ganger, og forhåpentligvis kan jeg få det samme resultatet som jeg har fått mot ham tidligere.