- Blir merkelig å møte Liverpool

Jonjo Shelvey synes det blir merkelig å møte tidligere lagkamerater og spesielt Steven Gerrard når Liverpool gjester Swansea på mandag.

Jonjo Shelvey ble solgt til Swansea i sommer, og etter tre ligakamper fra start for waliserne venter møt med Liverpool på Liberty Stadium.

- Det kommer til å føles merkelig å møte Gerrard ettersom jeg var hans nabo i Liverpool, uttaler Jonjo Shelvey ifølge liveproolfc.com.

- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å spille mot ham før jeg legger opp. Når du møter ham, kan du virkelig se hvilket nivå du er på som spiller.

- Etter min mening har han vært den beste spilleren i landet for Gud vet hvor lenge. Han er den komplette midtbanespiller.

Shelvey har følelser for sin tidligere klubb.

- Du får en kjærlighet for klubben. Liverpool er i mitt blod. Jeg kommer bestandig til å se etter resultatene deres.  Jeg var der i tre år. Jeg hadde en flott tid i en flott klubb med en slik historie. Jeg trivdes der, og jeg kan ikke vente med å møte dem.

- Da jeg dro, sa min far at jeg forlot den største klubben i verdensfotballen for å spille et annet sted. Men jeg følte at det var noe jeg trengte å gjøre. Jeg ønsket ikke å bare sitte på benken og tjene penger uten å spille.

- Liverpool vant ligacupen da jeg var der, men jeg satt ikke engang på benken under finalen. Jeg var meget glad for at vi vant, men samtidig føler jeg at jeg ikke var delaktig. I Swansea ønsker jeg å være del av noe.