- Bør kjempe om trofeer

Daniel Sturridge mener Brendan Rodgers’ fotballfilosofi vil hjelpe Liverpool fremover de kommende sesongene. Målsettingen er å være med å kjempe om trofeer.

Daniel Sturridge ble hentet til Liverpool i januar. Spissen scoret 11 mål på 16 kamper forrige sesong. Han er ivrig etter å bygge videre på den sterke avslutningen fra 2012/13.

- Med filosofien til manageren bør vi kjempe om trofeer, sier Daniel Sturridge til LFC magazine.

- Jeg tror det kommer til å gå bra for oss i fremtiden, og vi kan ta oss fremover.  Jeg synes vi fikk til saker forrige sesong, både før min ankomst og etterpå med min hjelp, med å levere bedre tall enn vi har hatt tidligere år i form av scoringer og offensivt spill.

- Det er spennende å være en del av denne filosofien og det nye regimet, som manageren har fått på plass for å ta oss videre som klubb.

Daniel Sturridge fikk sitt første hattrick for Liverpool mot Fulham i mai. Han ble også spilleren som nettet 10 mål raskest for klubben siden Premier League ble innført. Spissen har vist god målteft og ønsker å fortsette å finne veien til nettmaskene for å hjelpe Liverpool høyere på tabellen.

- Det er derfor manageren signerte meg og Phillippe Coutinho, så vel som spillerne han signerte ved starten av sesongen. Målsettingen var å hjelpe laget tilbake der det tilhører.

- Vi skal gjøre alt i vår makt for å sørge for at Liverpool er en klubb som vil kjempe om Premier League-tittelen fordi fansen har ventet lenge på den. Forhåpentligvis vil vi være med i bildet neste sesong.

- Når du spiller i Premier League, er alles målsetting å løfte det troféet og vite at du har lykkes og vært mester foran alle de andre i divisjonen.

- Målsettingen for neste sesong og sesongene fremover er å forsøke å hjelpe laget til å gjøre det bra i Premier League. Jeg er sikker på at vi skal være i stand til det med den filosofien manageren har.