- Brendan anbefalte utlånet

Conor Coady valgte å ikke bli med Liverpool på sommerturné etter at han fikk høre om interessen fra Sheffield United. Nå gjør han sitt for en fast plass på laget.

– Jeg er veldig stolt av å være en Sheffield United-spiller fordi det er en flott klubb. Jeg kan ikke vente med å komme i gang og prøve å komme inn i noe jeg vet er et bra lag, sier Coady til Sheffield-avisa The Star.

20-åringen, som i går ble offisielt klar for seks utlånsmåneder i Sheffield United, forklarer at Brendan Rodgers var en viktig brikke i overgangen, og manageren gjorde mye for at det defensive midtbanetalentet skulle få førstelagsspill for de neste månedene.

– Brendan anbefalte at jeg kom hit. Han jobbet virkelig for å få igjennom overgangen. Da han fortalte meg at Sheffield United var interessert, forklarte han at jeg kom til å lære veldig mye av å spille under David Weir (Sheffield Uniteds manager, journ. anm.).

– Jeg snakket med de Everton-spillerne jeg kjenner hjemme, som jobbet med ham i løpet av tiden hans på Goodison Park, og alle har sagt at han er en briljant trener.

– Brendan trengte ikke å overtale meg til å komme hit, men han ga meg en sjanse til å bli med Liverpool på «pre-season»-turen til Australia og Østen. Men så fort jeg fikk vite hva som var i ferd med å skje, ville jeg slutte meg til United så fort som mulig og bli kjent med spillerne.