- Buingen motiverer han

Lucas Leiva tror Luis Suarez vil stilne Goodison Park i lokaloppgjøret i morgen. Han tror den ventede pipekonserten bare vil motivere lagkameraten.

Det er ikke en stadion på øyriket hvor Luis Suarez ikke blir møtt med buing fra publikum. På Goodison er han garantert en ny pipekonsert - spesielt etter måten han feiret målet på forrige gang han spilte på andre siden av parken, da han kastet seg foran David Moyes som tidligere hadde beskyldt han for filming.

 

- Luis får alltid en amper mottakelse fra motstanderfans, og jeg er sikker på at det vil bli likt på lørdag. Grunnen til det er at han er en så stor trussel for alle lag, sier Lucas til Liverpool Echo.

 

- Han er vant med buingen, og det vil ikke påvirke han i det hele. Om noe, så vil det gjøre at han spiller bedre.

 

Natt til torsdag spilte Suarez hele kampen da Uruguay sikret avansementet med 0-0 hjemme mot Jordan. Det holdt i massevis etter 5-0 borte.

 

- Det er ikke første gang Luis kommer sent tilbake foran en kamp, og jeg er sikker på at han vil være klar. Vi søramerikanere er vant til den type situasjoner. Det er alltid lange flyturer etter landskamper, men vi blir godt tatt vare på av støtteapparatet i Liverpool, og de sørger for at du får restitusjon selv om du er på flyet.

 

- Jeg er ikke bekymret for Luis. Han kommer seg alltid, og jeg vet at han gleder seg til kampen.