- Burde begravet kampen

Jamie Carragher mener Liverpool burde unngått at det ble spennede mot slutten etter at de røde scoret et tidlig ledermål.

Liverpool ledet 2-0 og så ut til å ha punktert kampen, men Matt Green skapte spenning i kampen med en redusering i det 79. minutt.

- Vi burde ha begravet kampen etter et tidlig mål, et flott mål av Daniel, men det er slik FA-cupen er, kommenterte Jamie Carragher til ESPN etter kampslutt.

- Det var en utmerket kamp for alle hjemme å se på, litt nervepirrende for oss på banen og våre fans. Bortebane med stor stemning og den banen ville det alltid bli vanskelig. Honnør til dem. De spilte utmerket, og de fikk utmerket støtte. Det er det FA-cupen dreier seg om.

Daniel Sturridge spilte 55 minutter i debuten.

- Det var en flott debut og et flott mål. Dere fikk se litt klasse fra ham, viste frem hurtighet og løp inn i bakrommet. Vi møtte et nonleague-lag, så vi skulle forvente det, men jeg ser sikker på at han kommer til å gjøre det mot forsvar i Premier League, og det er det vi ønsker å se.

Sturridge ble erstattet av Luis Suarez. Uruguayaneren kom i fokus da han scoret med det som så ut til å være en hands.
- Det skjedde i den andre enden, så jeg så det egentlig ikke, men det virket som ballen rikosjetterte og traff ham før den gikk inn. Slikt skjer av og til. Vi trengte et mål til slutt.