- Carragher spiller mot City

Brendan Rodgers er helt klar på at Jamie Carragher vil starte søndagens kamp mot Manchester City, etter midtstopperens gode innsats mot Arsenal.

- Jamie Carragher vil starte mot Manchester City. Det er helt klart, uttalte Rodgers til Sky Sports etter 2-2 på Emirates.

Veteranen ble 35 år på mandag, og dro nytte av sin rutine mot The Gunners.

- Jeg kan ikke skryte nok av Jamie. Han ble 35 år på mandag, men er fortsatt i knallform. Han tar godt vare på seg selv, fortsatte Liverpool-manageren.

- Jeg kan ikke rose ham nok, både som profesjonell fotballspiller og som menneske. Han har vært utrolig for meg i min tid i Liverpool. Både han og Steven Gerrard. Enhver manager i enhver klubb i verden ville ha ønsket seg disse to spillerne i sin stall.

- Den støtten Jamie og Steven har gitt meg i denne rollen, og når det gjelder planene fremover, er bare utrolig.

- Carra var en av de beste forsvarerne i europeisk fotball i 5-6 år. Det siste halvannet året har han kanskje ikke spilt så mye som han ville ha likt, men etter å ha sett ham trene hver dag en stund konkluderte jeg rett og slett med at jeg ikke kunne utelate ham lenger. Jeg trengte hans evne til å organisere og hans lederegenskaper. Og han har gitt oss dette.

En annen som hadde en svært god kamp på Emirates var Jordan Henderson, som også gjorde Liverpools andre mål. Dette var også hans andre mål på de to siste ligakampene.

- Jordan blir bedre hele tiden. Han har stor appetitt for spillet. Jeg snakket med ham etter kampen om den siste pasningen, men han har en vidunderlig appetitt for spillet, og taktisk blir han stadig bedre.

- Jeg tror han vil vise seg å bli et godt kjøp for Liverpool. Det tar bare tid.

- Ser man litt tilbake i Liverpool-historien, så ville spillere bli kjøpt og satt på reservelaget i et par år før de kom inn på førstelaget. Vi henter inn gutter som er 18. 19 og 20 år gamle og kaster dem rett inn på laget. Det tar litt tid, men Jordan har virkelig vist at han vil bli en veldig god spiller.