- Carragher var enorm

Brendan Rodgers er meget godt fornøyd med Jamie Carraghers spill i visekapteinens 30. og siste Merseyside-derby. Steven Gerrard mener Carragher ikke blir lett å erstatte.

- Jamie Carragher var enorm. Han er en kolossal spiller. Han har bare to kamper igjen for klubben, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com på pressekonferansen etter kampen.

- Hans innflytelse er ypperlig, både på treningsfeltet hver dag og i garderoben. Han er så profesjonell.

- Dere så ham der ute på banen i en alder av 35 år, og han er på toppen i sitt spill. Han var helt enestående. Etter å ha jobbet med ham så lenge kan jeg se hvorfor han har vært en av Europas beste forsvarere i så mange år. Vi må lete langt og bredt for å få inn noen som kan være på det nivået.

Steven Gerrard vet at Jamie Carragher ikke blir lett å erstatte.
- Selvsagt kommer vi til å savne ham. Dere så hans opptreden i dag. Etter at han kom tilbake på laget har han trolig vært vår mest stabile spiller. Jeg ville ikke like å være i Brendan Rodgers’ posisjon med å forsøke å erstatte ham.

Jamie Carragher fikk spørsmål om klubben ville være i trygge hender når han legger opp.
- Oh, ja. Også når Stevie forsvinner, vil den være i trygge hender. Det vil alltid være toppspillere som vil gjøre det bra i denne klubben. Vi har begge nytt tiden vår her. Stevie har trolig noen år igjen, men det vil være mange flere spillere som skal spille for Liverpool.