- Carroll blir West Ham-spiller

Lokalavisen The Northern Echo i Newcastle-området hevder at Andy Carroll kommer til å skrive under en permanent kontrakt med West Ham så snart han er tilbake i England etter sin ferie i USA.

 Avisen skriver at Andy Carroll nå kun er fokusert på å fullføre overgangen til West Ham, trass i rykter om at han vegrer seg for å skrive under fordi han foretrekker en overgang til moderklubben Newcastle United.

The Northern Echo skriver at Liverpool-spissen kanskje hadde foretrukket en overgang til Newcastle, men hevder at han nå har akseptert at Newcastle ikke er villige til å betale de £15M som Liverpool forlanger for ham, og som West Ham sa seg villige til å betale allerede den 21.mai.

- Når Carroll returnerer fra ferie i USA vil han skrive under avtalen han muntlig er blitt enig med West Ham-manager Sam Allardyce om, skriver avisen.

The Northern Echo tror ikke at Newcastle United kommer til å forandre mening, og by over £10M for spilleren. Carroll vil også bli tilbudt en mer lukrativ kontrakt hos West Ham enn han vil bli tilbudt av Newcastle.

- 24-åringen vegrer seg ikke for å skrive under for West Ham. Han har bare ikke returnert fra ferie ennå, og har det ikke travelt med å gjøre det ettersom preseason ikke starter før tidlig i juli, fortsetter avisen.

- Alle partene er kjent med situasjonen, og situasjonen er at Carroll har bestemt seg for å skrive under for West Ham, hvor han har hatt et relativt vellykket låneopphold trass i skadene han har slitt med, skriver The Northern Echo videre.

Avisen hevder at Carroll har gitt opp tanken på å kjempe for sin plass i Liverpool, og betrakter ikke dette som en mulighet lenger, etter at Roy Hodgson fortalte ham at han vil få en plass i Englands VM-tropp neste sommer dersom han spiller regelmessig og holder seg skadefri.