- Coutinho passer inn i ethvert system

Brendan Rodgers mener at Philippe Coutinho vil finne seg til rette i alle systemer han måtte finne på å benytte.

Mange spår at Coutinho vil være tilbake i startoppstillingen mot Fulham i ettermiddag. Det blir i så fall brasilianerens første kamp fra start siden han ødela skulderen mot Swansea den 16.september. Brendan Rodgers mener at unge Coutinho vil fungere bra både i 3-4-1-2-systemet han har kjørt den siste tiden og i en mer tradisjonell formasjon med fire i backrekka.

- For meg er Philippe den fullkomne fotballspiller. Han kan spille i alle systemer. Hans spillestil og hans fotballarroganse dikterer at han kan gå inn og spille uansett system. Systemet vi har brukt de siste kampene har fungert bra for oss. Grunnen til at vi la om til dette systemet var at vi manglet flere av våre faste spillere, forklarer Rodgers til The Guardian.

- Systemet jeg alltid kommer til å foretrekke er 4-2-3-1 eller 4-3-3, men du må selvsagt til tider se på hvilke spillere du har tilgjengelig og få det maksimale ut av disse. Spillerne har prestert veldig bra i systemet vi har brukt de siste kampene, men med Glen Johnson og Coutinho tilbake har vi muligheten til å ta vurdere dette på nytt, fortsetter Liverpool-manageren.

- Man så mot Arsenal, at selv om han hadde vært ute lenge, så kom Coutinho inn og presterte på samme nivå som Ösil. Han spilte med den samme selvtilliten og arrogansen. Han var på høyde med de beste på banen, og han fylte nylig 21 år. Han har en stor, stor fremtid foran seg, avslutter Rodgers.