- Coutinho positiv på trening

Brendan Rodgers kunne på dagens pressekonferanse fortelle at Philippe Coutinho har vært meget positiv på trening denne uken.

Coutinho pådro seg en skulderskade i bortekampen mot Swansea i september, og måtte under kniven som en følge av det. Nå nærmer brasilianeren seg comeback igjen, og alt tyder på at han rekker Arsenal-kampen neste helg.

- Han blir ikke klar til helgens kamp. Du savner alltid kvalitetsspillere. Han er tilbake i trening med gruppen. Han har vært ute på banen og gjort mye fysisk trening. Han trener med resten av laget, men unngår fortsatt kroppskontakt, fortalte Rodgers under sin pressekonferanse.

- Etter helgen vil han nok være klar igjen. Han har gjenvunnet styrken i skulderen nå. Det handler kun om å få ham i form igjen gjennom trening, nå som han har sluttet seg til gruppen.

- De siste par dagene har han sett strålende ut, for å være ærlig. Det er akkurat som han aldri har vært ute med skade, med den flyten han har med ballen. Han har jobbet utmerket. Det er flott å se ham tilbake, og dermed har vi enda en kvalitetsspiller tilbake fra skade.