- Coutinho utgjør en forskjell

Philippe Coutinho var tilbake mot Arsenal. Brasilianeren hevet laget etter pause. Kolo Toure mener 21-åringen vil gi Liverpool et stort løft i kampen om en topp fire-plassering.

- Jeg kaller ham for min spiller, min beste spiller, fordi jeg synes han er fantastisk. Han utgjør en forskjell, uttaler Kolo Toure til Daily Mirror.

- Denne sesongen har han vært skadet. Når han kommer tilbake, tror jeg han vil få en fantastisk sesong. På trening er han en av de vanskeligste å markere. Jeg kaller ham for min beste spiller.

- Suarez er også fantastisk. Når du har en spiller som Coutinho, vet du at du har magi. Folk har ikke sett det ennå. Han er ung, men de kommer til å få se det.

- I Suarez og Sturridge har vi to av de beste spissene i verden. De er fantastiske. Da Coutinho kom inn i andre omgang, synes jeg vi så at det ikke er mye forskjell på oss og Arsenal.

- Sesongen er lang. Vi alle ønsker å bli mester. Det er bare november. De kommer også til å få vanskelige stunder. Sesongen er definitivt ikke over ennå.