- Daniel har vært fantastisk

Selv om Daniel Sturridge kan bli den første Liverpool-spilleren til å gjøre mål i samtlige av sine fire første kamper for klubben, føler ikke Brendan Rodgers seg presset til å inkludere den unge spissen i startoppstillingen i morgen.

- Daniel har vært fantastisk. Det de andre spillerne har merket seg er at han faktisk er en intelligent spiller, ikke bare en målscorer, sier Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Både Sturridge og Suarez spiller som om de har nummer 10 på ryggen. Men de er likevel ulike som spisstyper. De vil finne rom det er umulig å markere dem i. Det er alltid et kjennetegn på toppspillere, fortsetter han.

- Av og til klarer toppspillere å finne rom det er umulig å nekte dem. Du ser det med Sturridge. Han glir bort fra de som markerer ham og kommer bak ryggen på motstanderne. Han har den evnen.

- I løpet av de kommende to eller tre årene vil han utvikle seg til å bli en skikkelig toppspiss. I tillegg har vi Luis, som allerede er i verdensklasse, og som blir bedre hele tiden. Det lover godt for fremtiden her.