- Daniel kan bli en av de beste

Brendan Rodgers hyllet Daniel Sturridge etter spissens hat-trick i 3-1 seieren over Fulham i ettermiddag.

Vertene tok ledelsen ved Dimitar Berbatov, men de røde slo tilbake og vant en fortjent seier på Craven Cottage.

- Det var noen utrolige avslutninger fra Daniel, og han kunne hatt et par mål til også, sa manager Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Han har scoret mål fra det øyeblikket han kom til klubben. Han har gjort 11 mål på 15 kamper nå, noe som er fantastisk. Det var akkurat dette vi trodde han skulle gjøre.

- Han kan score i alle kamper. Han er et vidunderlig talent. Han er 23 år gammel. Jeg følte han kun trengte en plattform for å vise hva han kan utrette. Han demonstrerte det med sin fart og styrke i dag.

- Forhåpentligvis vil han holde seg skadefri og spille kamper. Da tror jeg han vil vise seg å bli en av toppspissene i Premier League de kommende årene.

Liverpool startet kampen i en 3-5-2-formasjon, med en stoppertrio bestående av Andre Wisdom, Sebastian Coates og Jamie Carragher.

- Vi benyttet dagens kamp til å eksperimentere i første omgang. Vi spilte 3-5-2, og til tider fungerte det greit. I andre perioder fungerte det ikke greit. Vi har lært noe av dette i dag, og vi var fornøyd med å legge om til en formasjon spillerne var mer komfortable med i andre omgang.

- Vi gjorde tre mål, og kunne hatt 3-4 til. I andre omgang var vi strålende. Tidvis spilte vi meget, meget godt.

- Vi fortsetter fremgangen. Dette året har hele tiden handlet om å bygge et grunnlag slik at vi kan få ytterligere fremgang. Vi har blitt bedre og bedre i løpet av hele sesongen.

- Vi kan score mål, og vi kan reise hvor som helst og vinne en fotballkamp.

Liverpool tok de tre poengene uten faste spillere som Daniel Agger og Steven Gerrard, som for tiden behandles for skader de har slitt med i lang tid.

- Vi benytter anledningen til å få Steven og Daniel klare til neste sesong, fordi vi føler det kan gi oss et skikkelig løft. Vi ønsker å ha begge to tilbake skadefrie når pre-season starter.