- De vil ikke klare å mobbe Luis vekk

Lucas Leiva synes det er trist å se at lagkamerat Luis Suarez blir regelrett mobbet i engelske medier i uke etter uke, men slår fast at verken mediene eller motstandernes supportere vil klare å drive uruguayaneren ut av engelsk fotball.

Lucas har blitt Suarez sin beste venn i Liverpool.

- Som Luis sin venn er det selvsagt ikke hyggelig å se ham bli mobbet på den måten han blir. For mange spillere ville dette ha blitt for mye, men for Luis virker det bare å være en ekstra motivasjonsfaktor. Noen spillere liker å bli buet på. Det fører til at de yter det lille ekstra, forklarer Lucas til Mirror.

- Luis er denne typen spiller. Han er så sterk at han alltid snur negative ting til noe positivt. I morgen vil det ikke spille noe rolle hvilken type dritt United-fans slenger etter Luis, for han er vant til dette fra alle baner han besøker.

- Old Trafford er bare enda en bortebane for ham, og han håndterer vanligvis slikt veldig bra. Folk fortsetter å kritisere ham, og han fortsetter å score mål.

- Vi får bare håpe han fortsetter å spille bra, og blir i Liverpool, for han er en viktig spiller med tanke på klubbens fremtid.

Selv gleder Lucas seg til morgendagens kamp.

- Jeg har gode minner fra Old Trafford. Jeg husker en kamp i 2009 da vi vant 4-1, og det var en veldig viktig seier fordi begge lag kjempet i toppen.

- Uker som dette er annerledes for alle – både fans og spillere – fordi det alltid er en stor begivenhet når vi møter Manchester United.

- Vi deler by med Everton, men når Liverpool møter Manchester United er spenningen stor rundt hele verden. Selv i Brasil skjønner folk hvor viktig denne kampen er. Det spiller ingen rolle hvordan laget spiller. Det eneste vi bryr oss om er at vi vinner.

- Når vi møtte United i begynnelsen av sesongen spilte vi bedre enn dem, men de vant kampen. Jonjo Shelvey ble utvist, og de fikk også et straffespark. Begge avgjørelsene gikk i vår disfavør, og var helt avgjørende for sluttresultatet.

- Dette er alltid intense kamper, og dersom vi får beholde 11 spillere på banen denne gangen tror jeg vi har en god sjanse, for vi er i god form.