- Det blir vanskelig å ta igjen dette

Jamie Carragher innrømmer at det blir vanskelig å ta igjen Zenit St. Petersburgs 2-0 ledelse i returkampen på Anfield i neste uke.

Liverpool tapte 2-0 i Russland i går kveld, og har på ingen måte noe ideelt utgangspunkt foran returkampen torsdag i neste uke.

- Dette var frustrerende, for inntil de scoret var det nesten en perfekt europacupkamp fra vår side, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

- Nå har vi fått et fjell å bestige, men denne klubben har besteget slike fjell også tidligere. Det er noe vi vil forsøke å gjøre igjen på Anfield torsdag i neste uke, legger han til.

- Det ble en skuffende kveld for oss, men vi må børste av oss støevet og forsøke å hente inn forspranget deres. Klarer vi det, vil det blir en stor kveld på Anfield.

- Zenit er selvsagt store favoritter til å gå videre nå, men det er ikke over. Det vil bli en fantastisk stemning på Anfield, og dersom vi klarer å gjøre det første målet vil det bli virkelig liv på tribunene.

- Vi kan ikke bare skylde gårsdagens tap på at vi skapte sjanser som burde ha scoret på. Det fører ikke noe godt med seg å legge skylden på spissene. Vi må alle gå i oss selv og tenke på hvordan vi fremsto som lag defensivt. Faktum er at vi ikke kan fortsette å slippe inn slike billige mål, og spesielt på det stadiet av kampen hvor vi gjorde det. Vi var fremme ved det 70.minutt og klarte oss bra.

- Den første scoringen var et flott skudd, men du kan alltid forsvare deg bedre i slike situasjoner. Den andre scoringen kommer som følge av svakt spill over hele linja fra vår side, og det blir du straffet for på dette nivået.

- Vi håndterte presset de la på oss i første omgang. Vi skapte noen sjanser, og i annen omgang så det ut som vi kontrollerte kampen. Men slikt skjer i europeisk fotball.

- Noen har opplevd dette mange ganger, men vi har også mange unge spillere, og du må lære raskt på dette nivået. Du tror du har kontroll på kampen, og plutselig står det 2-0 til dem ut av ingenting.

Carragher innrømmer at Liverpool nå desperat trenger en seier i ligakampen mot Swansea på søndag.

- Alle helger er viktige for Liverpool. Ingenting forandrer seg i så måte. Vi må komme oss ut av denne lille formsvikten raskt. Dette er ikke Brendan Rodgers sin skyld. Problemet er at laget har vært for ustabilt i noen år nå. Nå er det opp til oss selv, vår manager og trenerstaben å få oss ut av denne situasjonen.