- Det deles ikke ut trofeer til jul

Brendan Rodgers er ikke så opptatt av at Liverpool topper Premier League når julen ringes inn.

- Du får ikke belønningen din til jul. Dette er en nostalgisk tid, og folk legger alltid merke til hvor laget er plassert rundt juletider. Vi ønsker å være i toppen, men vi ønsker å være der når sesongen er over, og vi har mye hardt arbeid foran oss, slo Rodgers fast under sin pressekonferanse i dag.

- Det er strålende for supporterne at vi leder til jul. Jeg skal ikke ta fra dem den gleden. Det er flott for oss alle å drømme litt.

- De siste fire eller fem årene har vært en vanskelig periode for denne klubben, og det å toppe tabellen var trolig på et tidspunkt veldig fjernt for supporterne. De må få lov til å glede seg over det, men for meg som manager har fokus hele tiden vært på neste kamp. Det har vi vært godt tjent med så langt, så det vil jeg ikke forandre på. Strategisk må vi pushe klubben videre fremover.

- Vi har ikke råd til å hvile på laurbærene, og det vil vi ikke gjøre heller, for vi har ikke oppnådd noe som helst ennå. Vi topper tabellen når julen ringes inn, noe som er flott, men vi må fortsette den gode resultatrekken i andre halvdel av sesongen.

- Det er selvsagt lag som har mye mer erfaring med å vinne titler enn vi har, men du får bare den erfaringen ved å fokusere på jobben du har fremfor deg. Dersom vi klarer å fortsette på samme måten de neste ti kampene, vil vi ta en ny vurdering før innspurten. Du må tilegne deg den nødvendige erfaringen på en måte, og den eneste måten å gjøre det på er ved å vinne kamper.

- Vi har prestert stabilt og vunnet kamper siden januar, og vi har vist oss som et veldig angrepsrettet lag. Vi har gjort flest mål i Premier League dette kalenderåret.