- Det er resultatene som teller

Brendan Rodgers slår fast at alt handler om å vinne fotballkamper i den jobben han har som Liverpool-manager.

Rodgers ønsker å lede et lag som spiller attraktiv fotball, men er klar over at attraktiv fotball alene ikke er nok.

- Vi forsøker å vinne. I en stor klubb er det dette du blir bedømt ut i fra, erkjenner Liverpool-manageren overfor ESPN.

- Men dette er en prosess. Da jeg kom til klubben for 17 måneder siden hadde laget blitt nummer åtte i ligaen, samtidig som de nådde et par cupfinaler og vant en av dem. Det var i ligaen vi måtte forbedre oss. Laget måtte bli mer stabilt, og jeg er veldig godt fornøyd med at vi har klart å bli mer stabile, legger han til.

- Etter en åpningsperiode på fire eller fem måneder begynte laget å bli mer stabile, og dette har vært veldig bra siden. Hovedtanken er å vinne, men vi ønsker også å vinne med stil.

- Når du starter en sesong er ikke målet å bli nummer fire eller nummer tre. Du går alltid for seier, og å gjøre det så godt som mulig. Men man må også være realistisk. Det har ikke skjedd før at et lag har gått fra åttendeplass eller sjuendeplass til å vinne ligaen. Men det forhindrer oss ikke fra å kjempe for å klare det.

- Vi håper at vi skal tilføre laget en identitet, men det vil ta litt tid. Det jeg imidlertid får fra mine spillere er oppofrelse og kjemping. Dette er noe som er veldig viktig i fotball, i tillegg til spillernes dyktighet.

- Vårt mål i sommer var å gjennomføre en god pre-season, da vi trodde dette ville gi oss en god start på sesongen. Du kan ikke bedømme en sesongstart ut fra en eller to kamper, så det handlet om å se dette over en periode på 10 kamper. Det at vi henger med blant topp fire kan vi si er en god start, når vi vet at det skal gjøres ytterligere forbedringer. Sesongstarten kan gi oss selvtillit og tro med tanke på resten av sesongen.