- Det føles litt annerledes

Steven Gerrard mener at førstelagstroppen på Anfield denne sesongen har større tro på at man skal nærme seg tetlagene enn i de foregående sesongene.

- Over lang tid har gapet mellom oss selv og United, Chelsea og nå Manchester City vært for stort, sier kapteinen til Liverpool Echo.

- Hvert år har vi prøvd å tette det gapet, slik at denne sesongen er ikke noe annerledes i så måte.

- Det føles likevel litt annerledes dette året. Lagånden er virkelig god og det er tro innen troppen.

- Forandringene som manageren har gjort under sommeren har vært virkelig positive og forhåpentligvis kommer det fortsatt inn en eller to spillere til.

- United blåste Swansea av banen og har vist gode saker i sitt kontringsspill, men mot Chelsea på mandag ble det i realiteten stillingskrig, fortsetter Stevie G med tanke på søndagens oppgjør på Anfield mot Manchester United.

- Vi har halen i været. Vi har vunnet tre kamper på rad, som om vi gjorde det vanskelig for oss selv i den tredje. Selvtilliten er fortsatt høy, selv om skadesituasjonen ikke er ideell foran en slik storkamp. Vi har imidlertid en tropp som kan håndtere det.

- Vi fikk ikke hva vi fortjente fra de store kampene forrige sesong. For å prøve å forbedre det må vi gi samme innsats, men lære å omgjøre kamper vi tidligere har spilt uavgjort til seire.

- For meg er kampene mot United og Everton fortsatt sesongens to største kamper.