- Det handler ikke om meg

Liverpool har ikke sluppet inn mål i ligaen, og Simon Mignolet har fått en god start mellom stengene. Belgieren tar ikke æren for at han står med tre clean sheets.

Simon Mignolet tok plassen fra en legende da han signerte fra Sunderland i sommer. Så langt har han ikke skuffet, etter at de røde har vunnet tre på rappen med 1-0.

- De tre første kampene har gått bra. Vi har klart å holde nullen, men det betyr ikke at alt handler om keeperen. Vi gjør det som et lag, og alle jobber for hverandre. Dersom vi kan fortsette slik i fremtiden så vil vi ha et veldig godt lag, sier målvakten til Liverpoolfc.com.

 

I den første kampen ble han den store helten da han reddet straffespark helt på slutten. Han tror nøkkelen til seirene ligger i et godt forsvar.

 

- Vi kan vinne hver kamp, noe du så mot Manchester United. Vi ga ikke bort mange sjanser, og dersom vi kan fortsette slik vil vi vinne kamper. Vi startet kampen bra, og fikk det tidlige målet. Etter det måtte alle jobbe hardt og jobbe sammen for å holde nullen, og det gjorde vi.

 

Om to uker går turen til Wales, hvor motstander er Brendan Rodgers sin gamle arbeidsgiver Swansea.

 

- Alle må holde det samme fokuset i de kommende kampene. La oss holde det gående, og gjøre det på samme måte. Det har bare blitt spilt tre kamper, så vi ser ikke så langt frem. Vi må ta hver kamp som den kommer.

 

- Alle gjør jobben sin veldig bra for øyeblikket, så forhåpentligvis kan vi fortsette slik i de kommende kampene.