- Det skulle sende ut et budskap

Jordan Henderson mener at en god prestasjon og et godt resultat mot Arsenal ville sende ut et budskap til konkurrentene at Liverpool mener alvor i Premier League.

Arsenal er det eneste laget i Premier League som har vunnet flere ligakamper enn Liverpool denne sesongen. London-klubben topper ligaen etter ni ligarunder.

- Selvtilliten er meget stor for tiden, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi har begynt sesongen meget bra, men det er fortsatt rom for forbedringer. Vi skal prøve å stå på og bli bedre som lag.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette å gjøre det vi har gjort og reise til Emirates og få et godt resultat.

- Alle kampene i Premier League er tøffe. Arsenal har gjort det meget bra den seneste tiden, men det har vi også. Jeg tror det kommer til å bli en god kamp å se på.

- Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat. Det ville sende ut et budskap til resten av lagene at vi er her og mener alvor. Men jeg tror hovedfokuset er på å dra dit og spille slik vi har gjort.

Liverpool vant 4-1 mot West Bromwich på lørdag.

- Jeg synes vi spilte meget bra fra start til slutt. Vi forsvarte oss meget bra. Fremover var vi eksepsjonelle.

- Vi har fokus på å bli bedre som lag. Vi ser frem til den store kampen på lørdag. Det er noen områder vi kan forbedre oss på, men vi holder det for oss selv og jobber med det på treningsfeltet. Men på lørdag var det totalt sett en meget god opptreden.

- Vi scoret noen flotte mål. Vi må reise dit og først og fremst forsvare oss meget bra. I angrep har vi vært eksepsjonelle, og vi må fortsette med det.