- Det var et spesielt mål

Adam Morgan har bestilt dvd av scoringen fra nesten midtbanestreken, nå håper han å fortsette å gjøre mål. – En scoring av virkelig klasse, kalte trener Alex Inglethorpe det for.

Etter å ha vært en stor måljeger i de yngre årsklassene og tidlig vært involvert med førstelaget, har det stoppet litt opp for Adam Morgan som har måttet spille mye ute på kanten for Liverpools reservelag de siste månedene. I kveld får han imidlertid igjen overskriftene, da han i en kamp tilbake i spissrollen mot Manchester City banket til fra nesten midtbanestreken og ballen føk inn via tverrliggeren.

- Det var et spesielt mål for meg, innrømmet Morgan til LFC TV etter kampslutt.

– Det er faktisk noe jeg stadig har prøvd på trening, og Alex (Inglethorpe) har gitt meg en del kjeft for det, men i dag lyktes det endelig, gliste scouseren fornøyd etter 2-0 mot Manchester City. – Nå satser jeg på at LFC TV ordner en dvd av scoringen for meg.

- Jeg spiller der jeg blir satt opp, men jeg elsker å spille som en nr.9, det er min posisjon. Nå scoret jeg tidligere i sesongen borte mot Manchester United og nå borte mot Manchester City, og jeg bare håper at jeg kan fortsette å score framover.

- Vi hadde et langt yngre lag enn i forrige kamp og jeg synes vi begynte litt nervøst, men det er forståelig. Etter hvert kom vi imidlertid stadig mer inn i kampen, oppsummerte trener Alex Inglethorpe.

- Ledermålet til Adam var en scoring av virkelig klasse. Det er hva alle vil huske etter denne kampen, men jeg er også opptatt av den herlige innstillingen han hele tiden har til å arbeide hardt.

- Cameron kan spille, han må bare tro mer på det selv, fortsatt Inglethorpe om den andre målscoreren Camerom Brannagan. – Han er en av de spillerne som har hatt en sen utvikling.

- Vi må heller ikke glemme forarbeidet til Stephen Sama. – Han har ikke fått spille mye siden han var suspendert da sesongen startet, men han er en leder på trening og i kamper og han viser topp innstilling uansett hvor han spiller på banen.

- Rafael Paez kom inn i midtforsvaret og jeg synes han ble bedre og bedre utover i kampen. Han slo noen flotte pasninger og han ledet forsvaret utmerket.

- Det var en kamp uten mange sjanser. Jeg følte at City kunne bli en trussel på dødballer, men vi greide å holde buret rent.