- Det viktigste er at vi vinner

Luis Suarez har scoret ni mål på syv ligakamper denne sesongen, men angriperen understreker at det viktige for ham er at Liverpool tar tre poeng og ikke at han netter.

Det er nesten så en har glemt at han var suspendert i sesongens fem første ligakamper, da Luis Suarez har scoret smått utrolige ni mål på syv starter i årets Premier League og er med og kjemper om toppscorertittelen. Liverpools nummer syv vil ikke minst bli viktig i ukene fremover med en Daniel Sturridge trolig ute den neste måneden med skade. Luis selv understreker imidlertid at det er laget, og ikke ham selv, som betyr noe.

- Hvis jeg scorer er jeg fornøyd, men hvis jeg ikke scorer og Liverpool vinner da er det viktigere for meg, forklarer Luis til Liverpools hjemmeside.

- Folk snakker mye om at jeg kan bli toppscorer, men jeg prøver bare å gjøre det beste ute på banen og hjelpe mitt lag.

- Når du er gutt da drømmer du om å bli en topp fotballspiller. Nå er jeg blant de 23 beste i verden, noe som er hyggelig for meg. Ikke bare for meg, men også for Uruguay og Liverpool.

- Når jeg har selvtillit ute på banen, da snakker jeg med Stevie, svarer Suarez på spørsmål om hvem som skal ta frispark. – Noen ganger er det han som skyter, noen ganger er det meg. Som mot Everton, da du håper å gjøre et perfekt frispark og jeg synes det ble en fin scoring.

- Jeg vil alltid prøve mitt beste, det viktige er å hjelpe klubben.