- Dette er vårt salgsargument

Brendan Rodgers forklarer hvorfor Liverpool kan påvirke gode spillere til å komme til Anfield, og hvorfor Raheem Sterling er tilbake til sitt tidligere nivå.

Med Liverpool på tabelltopp nærmer det seg et meget interessant transfervindu i januar, hvor det også er forventet at en på Anfield vil søke etter å hente inn minst et par spillere som kan styrke stallen ytterligere. På ryktebørsen nevnes det mest linker til en sentral midtbanespiller, men en offensiv kantspiller og kanskje også en venstreback ventes å være på ønskelisten.

- Gode spillere ønsker å spille med gode spillere, svarer Brendan Rodgers på spørsmål fra liverpoolfc.com om hva man kan lokke med for å få tak i de forsterkningene man søker.

- Når du har en spiller i verdensklasse som Suarez, og vi har i tillegg en rekke unge spillere som er i stadig utvikling, da er vårt salgsargument laget og den filosofien vi står for.

- Vår suksess her er basert rundt laget og hvordan vi arbeider. Når du i tillegg har spillere av format som Steven Gerrard og Luis Suarez, da er de toppspillere som andre toppspillere ønsker å spille sammen med.

- Suarez var igjen på et meget høyt nivå, fortsetter manageren og dreier inn på lørdagens kamp mot Cardiff. – Han leder an i front, arbeider, og er veldig smart når han presser lengst fremme.

- Når vi har ballen er hans kreativitet og oppfinnsomhet førsteklasses. Igjen bidro han med to glimrende scoringer, og han var uselvisk da han passet til Raheem. Et vidunderlig talent som igjen viste hvorfor han er av verdensklasse.

- Han synes nå å være tilbake til sitt tidligere nivå, hvor han er veldig direkte, kommenterer Rodgers om unge Raheem Sterling. – Noe av det vi har sagt at han må forbedre er antall scoringer.

- Som en flankespiller i 4-3-3, da må du skape og score mål. Han scoret med nok en god avslutning, men en må også legge til at han var kommet helt fram for å støtte i angrepet, noe som er viktig.